دستگاه تصفیه آب و فواید استفاده از آن

 


70 % وزن بدن انسان متشکل از آب است. انسان تنها قادر است 10-5 روز بدون آب زنده بماند. بدن انسان بالغ روزانه 200 تا 300  سی سی آب از دست می‌دهد که به طور میانگین بدن یک فرد بالغ نیاز به 2 لیتر آب در شبانه ر وز دارد. استفاده از یک دستگاه تصفیه آب سبب می‌شود که آب سالم بنوشیم.


 


فواید یک 

 خوب و تهیه آب سالم برای بدن به شرح زیر می‌باشد:


 


حفظ سلامتی و کارایی سلول‌های بدن

 تامین حلال بسیار قوی برای بدن   

رقیق ساختن خون جهت جریان راحت‌تر خون در عروق    

تنظیم درجه حرارت 

حفظ غشای مخاطی در دهان و بینی 

 تامین نیاز غضروف‌های بدن 

کمک به هضم و گوارش 

پیشگیری از یبوست

حمل مواد غذایی به تمام سلول‌های بدن  

 تامین رطوبت پوست چشم‌ها- دهان و ریه 

زدودن سموم  

پیشگیری از سر درد و سر گیجه 

جلوگیری از خشکی و چین و چروک پوست

 


 


دستگاه تصفیه آب


 


 


 زمان صحیح خوردن آب سالم

 


زمان های صحیح خوردن آب سالم عبارتند از :


یک لیوان آب بعد از بیداری 

یک لیوان تا حوالی ظهر 

یک لیوان آب 30 دقیقه قبل از غذا 

یک لیوان آب قبل از رفتن به حمام

یک لیوان آب قبل از خواب

 

مواد مضر درون آب

 


مواد مضر درون آب عبارت اند از :


مواد معلق و شن و ماسه و گل و لای

اکسید آهن 

کلر  

سرب   

آرسنیک  

نیترات و کاومیوم و جیوه و . 

 


انواع دستگاه تصفیه آب

 


دستگاه تصفیه آب خانگی دارای انواع گوناگونی از جمله زیرسینکی ,رومیزی, سردوشی و سرشیری است که با توجه به مورد استفاده و محل نصب نوع دستگاه تعیین میگردد.


 


1-دستگاه تصفیه آب زیر سینکی

 


​دستگاه تصفیه آب خانگی


دستگاه تصفیه آب


 


2-دستگاه تصفیه آب رومیزی

 


 


دستگاه تصفیه آب خانگی رومیزی


 


 


3-دستگاه تصفیه آب سردوشی

 



دستگا تصفیه آب سردوشی


 


4-دستگاه تصفیه آب سر شیری


دستگاه تصفیه آب سرشیری


مراحل تصفیه یک دستگاه تصفیه آب

 


 مراحل تصفیه یک دستگاه تصفیه آب به این صورت است فیلترهای اولیه که از الیاف مصنوعی PP که قابلیت جذب ذرات معلق آب تا 5 میکرون را دارا باشد. مرحله دوم فیلترهای کربن اکتیو است که قادر به جذب بو و طعم نامطبوع و مواد شیمیایی- کلر و برخی از گازها می‌باشد. مرحله سوم فیلترهای ‌PP با منافذ ریزتر که ذرات معلق تا 1 میکرون را جذب می‌نمایند.مرحله چهارم که از مراحل اصلی دستگاه تصفیه آب است و آن را RO می‌نامند .از چندین غشاء و لایه نیمه تراوش کننده که حول یک محور پیچیده شده‌‌اند تشکیل شده است. فیلتر ممبرین اسمز مع قادر است ناخالصی ها وذرات بزرگتر از 0.001 میکرون را حذف نماید.


مرحله پنجم دستگاه تصفیه آب که در این مرحله بی کربنات کلسیم و بی کربنات منیزیم که سبب رسوب گذاری شده و مواد مضر مانند جیوه و نیترات و آرسنیک از آب جدا می‌شوند و به فاضلاب هدایت می‌شوند.،فیلترهای کربن که سبب حذف بوی نامطبوع آب ذخیره شده در منبع ذخیره دستگاه تصفیه آب می‌شوند.


مرحله ششم که در برخی از دستگاه‌ های تصفیه آب از فیلترهای مینرال جهت افزودن مواد معدنی به آب استفاده می‌گردد. چرا که مناسب ترین TDS آب شرب خروجی از دستگاه تصفیه آب بین 200 تا 400 PPM (قسمت در میلیون می‌باشد) و با توجه به اینکه امکان تصفیه کمتر از این مقدار در RO امکان پذیر است لذا می‌بایست جهت تنظیم TDS و سختی آب خروجی از فیترهای مینرال یا خط بای پاس با شیر تنظیم TDS نیز استفاده نمود.  در آخرین مراحل دستگاه تصفیه آب معمولاً از لامپ های UV جهت تولید اشعه ماورا بنفش برای از بین بردن ویروس‌ها میکروب‌ها قارچ‌ها استفاده می شود. در دستگاه‌های تصفیه آب از این سیستم در آخرین مرحله استفاده می‌گردد به این دلیل که نفوذ اشعه ماورا بنفش به جهت خلوص آب بیشتر شده و اثرگذاری بیشتری دارد.


 


اسمز

 


اسمز و فشار اسمزی به فشار مرزی بین آب خالص و نا خالص گفته می‌شود که از طرف سمت آّب با خلوص بالا تمایل به ترکیب با آب با خلوص پایین دارند، هنگامی که این عمل عکس می‌شود اسمز مع نامیده می‌شود. یعنی با استفاده از غشا تراوش دهنده آب خالص را از آب ناخالص حصول می‌کنیم. در این حالت آب پس از عبور از چندین غشا (غشایی که اجازه عبور اصلاح و مواد موجود در آب را نمی‌دهد و فقط مولکول‌های آب از آن عبور می کنند) به سمت لوله مصرف هدایت شده و آب نا خالص با درصد مواد مضر بالا به دور لایه‌های تراوش دهنده جمع شده و به سمت فاضلاب هدایت می شوند. 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایگاه قرآنی نجم UPS batteries دیدکار تعمیر اسپکتوفتومتر و تعمیر فتومتر ازمایشگاه نرم افزار و اپلیکیشن مدیریت ساختمان و مدیریت آپارتمان هومتیک رنگ کاری تخصصی مبلمان و محصولات چوبی محمود مختاری موزیکیشو وبلاگ امیر رضا آموزش جامعIT